top of page

Goga Sekulić priznala da je bila privođena: " Bila sam 24 sata u zatvoru, mislili su da sam u mafiji

Goga je komentarisala slučaj privođenja Tee Tairović pa je ispričala kroz šta je ona prošla

Foto: ATA Images


Foto: Marko Jovanović


Pevačica Goga Sekulić otkrila da je bila u zatvoru u Hrvatskoj 24 sata jer je kupila auto.


Vest koja je odjeknula kao bomba da je Tea Tairović privedena u Nemačkoj prokomentarisale su mnoge njene kolege, a među njima se našla i Goga jer je svojevremeno bila privedena zato što je posedovala ukradeni automobil.


- Nek je živa i zdrava. Ja sam bila 24 sata u zatvoru u Hrvatskoj jer sam kupila auto. Išla sam preko granice da ga podignem i mislila sam da kada isplatim i drugi deo, uzeću i drugi ključ, kad ono auto ukraden! Imala sam sreće da nisam bila u ćeliji, sedela sam sa načelnicom, ispalo je da sam bila u mafiji za krađu automobila - rekla je Goga u "Premijeri - Vikend Specijalu".


Foto: ATA Images


Podsetimo, Tea Tairović je prošla pravu dramu kada ju je nemačka policija privela na aerodromu, a nagađalo se da je kod nje navodno pronađena određena količina novca, odnosno da je reč o 70.000 evra što je njen menadžer demantovao. On je rekao da nije reč o finanskijskom prekršaju, već da je problem nastao zbog dužine njenog boravka u Šengen zoni.


- Tačno je, pustili su je. Kao što sam i rekao, prekoračila je tri dana u Šengen zoni pa su joj toga zadržali. Dosta joj je popunjen pasoš pošto dosta putuje i radi i zbog toga je procedura duže trajala. Pre dve nedelje se desio propust, kada joj je isteklo tih 90 dana. Čuli smo se, ona je dobro i sad je sve ok - rekao je za Kurir.

Izvor: Telegraf.rs/Kurir.rs

Comments


bottom of page