top of page

"Dobila sam šamar": Jelena Rozga objavila loše vesti, otkazan joj koncert u Splitu

Spektakl, koji je bio zakazan za 11. februar, je otkazan. Iz kojih razloga, pevačica nije otkrila

Printskrin: TV Pink


Jelena Rozga bila je na korak ostvarenja svog sna. Ona se pripremila da drugi put napuni "Spaladium areni" u njenom rodnom gradu Splitu, ali na to će ipak morati da pričeka.


Spektakl, koji je bio zakazan za 11. februar, je otkazan. Iz kojih razloga, pevačica nije otkrila.


- Drago mi je što sam s vama, iako ne dolazim s dobrim vestima. Užasno mi je žao, htela sam koncert u svom gradu, ali evo mogu potvrditi da će koncert sigurno biti u Splitu, u mom najdražem gradu. Nešto ćemo napraviti - rekla je Jelena za Radio Dalmaciju.

Njoj je veoma krivo zbog novonastale situacije, ali ne odustaje.


- Ne odustajem od toga da napravimo koncert u gradu u kojem sam rođena, u kojem su svi moji dragi ljudi, moji roditelji. Radujem se tome, a sve informacije ćete prvi saznati - objasnila je pevačica, piše Dalmacija danas.


Inače, Rozga je pre 12 godina napunila "Spaladium arenu" i postala prva žena kojoj je to pošlo za rukom.


- Ne mogu opisati koliko mi je žao! Čak smo uspeli da i datum bude isti kao pre 12 godina i sve se lepo posložilo. Dobili smo udarac, šamar, ne mogu opisati koliko sam tužna! Toliko smo radili na ovom projektu, u Zagrebu je zaista bilo spektakularno, oni koji su bili sigurno će se složiti, ali sve ćemo napraviti da i moji Splićani dožive takav spektakl - zaključila je.


Izvor: Telegraf.rs

Comments


bottom of page