top of page

David Dragojević na meti opsednutih "fanova": "Svaka takva osoba je bolesna"

David je objavio jednu od takvih prepiski

Foto: Marko Jovanović, Instagram/david_dragojevic


Trener David Dragojević prvi put se pojavio na malim ekranima kada je učestvovao u rijaltiju "Parovi", a onda mu se život promenio iz korena kada je ušao u Zadrugu.


Međutim, David se povukao sa javne scene, te započeo privatni biznis sa personalnim treninzima, samim tim dobija veliku podršku, a kako se čini ima pune ruke posla što svakodnevno objavljuje na svom Instagram profilu.


David je "doveo u red" fizički ali i psihički svog brata Dejana Dragojevića nakon ljubavnog brodoloma i razvoda od Dalile Dragojević, o čemu je Dejan govorio na Jutjubu.

Međutim, iako nije više u javnom svetu, David prima teške i jezive poruke od antifanova, koji su ga pratili u rijalitijima ali i njegovog brata sa kojim svakodnevno provodi vreme.


David je objavio jednu od takvih prepiski, gde ga prvo blate, nazivajući ga pogrdnim imenima, a onda mu traže usluge personalnog treninga i ishrane:


- Ovo je mozak svakog profila koji se bavi tuđim životima. Svaka takva osoba je bolesna - napisao je David objavivši prepisku gde ga nazivaju pogrdnim imenima i vređaju, a potom traže treninge kod njega.


Printskrin: Instagram/david_dragojevic


Podsetimo, Davida prate burne ljubavne veze prvo sa Aleksandrom Subotić, a onda i sa Anom Korać.

Izvor: Telegraf.rs

Comments


bottom of page