top of page

Darko Lazić ostao bez 200.000 evra: Zbog zdravstvenog problema morao da otkaže sve nastupe

Doktori mu naredili da miruje tokom oporavka

Printskrin: RTV Pink


Pevač Darko Lazić nakon operacije skidanja viška kože, ali i komplikacija koje su usledile, morao je da otkaže sve nastupe da bi se u potpunosti oporavio. Navodno, imao je dogovoreno 12 koncerata po Srbiji i Evropi.


- Darku su doktori rekli da se što više odmara, zabranjen mu je svaki fizički napor, a o poslu ne sme ni da razmišlja. Kad je bio na konsultacijama na klinici gde je operisan, doktor mu je rekao da bar još mesec dana ne bi trebalo da peva. Darko je posle računao i shvatio da gubi 200.000 evra. Novac svakako ne mora da vraća jer ništa nije uzeo unapred - kaže navodno izvor blizak pevaču za "Republiku" i dodaje da se Darko s menadžerima već dogovorio da će da ih ispoštuje, ali da zasad ne zna kad će moći opet da peva.


- Lazić puni klubove gde god da se pojavi, pa mu nije bio problem da se sve pomeri. On je tražen pevač, publika voli njegove pesme i lako će da pogodi nove tezge kad se oporavi. Svi znate Darka, on nekad ne vodi računa o sebi, ali sad je shvatio da je situacija ozbiljna i da mora da se primiri da opet ne bi sebe doveo u opasnost od komplikacija - ističe izvor.

Printskrin: Instagram/darkolazicofficial


Lazić je otkrio da njegova partnerka Katarina brine o njemu.


- Doktore slušam, to je trebalo odmah da uradim kad su mi rekli da mirujem posle izlaska iz bolnice, a ja sam bio lud i seo sam da vozim auto. Sad sam miran ko bubica posle ovih nekoliko operacija. Nije mi bilo svejedno! Neću da se igram, a nastupi mogu da sačekaju. Sad ide lepo vreme, tako da će biti posla - poručio je pevač.


- Kaća je svakog dana dolazila dok sam ležao u bolnici, a motri na mene i napolju. Ja joj kažem da ode iz stana, da se prošeta s drugaricama, ona ih zove da dođu kod nas jer misli da ću negde da zbrišem. Ne mogu da je ubedim da sam miran i da poštujem savete lekara - rekao je Darko za "Republiku".


Izvor: TelegrafComments


bottom of page