top of page

Dalila i Gastoz uplovili u emotivnu vezu: Rijaliti par "uhvaćen" u noćnom klubu

Par se odao početkom godine u javnosti, kada su u jedan noćni klub u centru Beograda došli držeći se za ruke

Foto: Nikola Tomić, ATA Images


Bivši rijaliti učesnici i cimeri, Dalila Dragojević i Nenad Marinković Gastoz, uplovili su navodno u emotivnu vezu.


Naime, Nenad i Dalila kriju od javnosti da su u vezi, a sve navodno traje već nekoliko dana.


Naime, par se odao početkom godine u javnosti, kada su u jedan noćni klub u centru Beograda došli držeći se za ruke, a onda se pred svima zanosno ljubili. S Dalilom i Nenadom u klub je navodno došao i reper Vuk Mob s nekoliko prijatelja, pa je provod trajao do kasnih sati.


- Dalila, Gastoz i Vuk prvo su se sami našli na večeri u kafiću u Knez Mihailovoj ulici, da bi se posle ponoći uputili na drugu lokaciju. Taksijem su došli ispred noćnog kluba, tu su ih ljudi prepoznali, pa su se fotografisali na brzinu, da bi u jednom trenutku po njih izašao momak koji ih je preko reda uveo u lokal. Kad su se smestili, poručili su piće. Nazdravljali su s prijateljima, Dalila se snimala za društvene mreže, dok je Vuk insistirao i opominjao je da ne kači ništa - priča izvor za "Republiku".


Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Dalilom i Nenadom da bismo ih pitali za više detalja, Nenad se nije javljao na broj poznat redakciji, a Dalila nam je spustila slušalicu na postavljeno pitanje da objasni prirodu njenog i Nenadovog odnosa.

Izvor: Telegraf.rs

Comentários


bottom of page