top of page

Ceca Ražnatović otkrila šta nikada ne kupuje: To uvek pozajmim od Anastasije!

Pevačica ne želi da troši novac na nešto što smatra da joj ne treba

Printscreen BlicTV, Ceca show


Ceca Ražnatović je pre izvesnog vremena uživala na Kopaoniku sa svojim unukom Željkom, ali kako je priznala, nije neko ko previše voli sneg.


- Ja sam tip koji bi zimu najradije gledao kroz prozor, ali Željko me je naterao da osetim sve zimske čarolije i jako sam se lepo zabavila - priznala je Ceca.

ATAImages/Antonio Ahel


S tim u vezi, pevačica ne voli da pazari garderobu za sneg, već to uvek pozajmi od ćerke Anastasije.


- Zašto me ne viđate više u skijaškoj garderobi, to je zato što je ne posedujem. Nemam je. Ne postoji kao komad garderobe u mom garderoberu. Ono što sam nosila na Kopaoniku je Anastasijino i bila sam srećna što mi odgovara, ja na to ne trošim novac, jer mi ne treba - kaže Ceca u "Ceca show" i dodaje:

Printscreen ,,Ceca show", Blic TV


- Da li sam ikada poželela da stanem na skije? Pa kada iz nekog toplog kafića gledam skijaše kažem blago njima, to je super za telo. Ali kada bi trebalo ja da se usudim da stanem na skije i da čekam onu žičaru da se smrzavam - ne pada mi na pamet, nisam tip za to. Ako je neko dobro zezanje sa društvom mogla bih sanke ili klisko. Bord ne bih nikad. Doživljavam bord kao moj pokušaj na Maldivima da stanem na dasku, pa pala i izašla krvava iz mora. E verovatno bih vukla jednu nogu kad bih pala sa borda.


Sve to, ali i kako je pokazala da ni na odmoru ne zapostavlja fanove, gledaoci će imati prilike da vide u "Ceca show" ovog petka na Blic televiziji.


Izvor: Telegraf.rs/Blic.rs

Comments


bottom of page