top of page

Ceca Ražnatović nakon dva masakra koja su potresla Srbiju: Folk zvezda nema od bola

Anastasija Ražnatović, Cecina ćerka, takođe se oglasila na svom Instagramu podelivši spisak žrtava Uroša B. (21)

Foto-montaža: Nikola Tomić, ATA Images/Antonio Ahel


Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović oglasila se na svom Instagramu nakon dva stravična masakra koja su potresla Srbiju, a i ceo svet.


Naime, budući da je od sinoć, pa do kraja nedelje, Dan žalosti na teritoriji Srbije, BIH i Republike Srpske, pevačica je podelila emotivnu fotografiju datuma koji će, nažalost, ostati upamćeni kao najgori dani u istoriji Srbije.


Trudna Anastasija Ražnatović takođe je podelila spisak žrtava Uroša B. (21) koji je počinio krvati pir u Mladenovcu i okolnim selima uz emotikon slomljenog srca.

Printskrin: Instagram/cecaraznatovic


Podsetimo, Uroš B. uhapšen je kod Kragujevca.


Prema našim informacijama, on je bio sa društvom u školskom dvorištu kada se posvađao sa njima. Došao je do kuće i uzeo automatsku pušku. Potom se vratio do društva, pucao na ekipu koja je pravila roštilj, zatim seo u mercedes i navodno pucao iz automobila u pokretu.


Navodno, on je kasnije menjao automobil.


Inače, osumnjičeni nije osuđivan, međutim, kako saznajemo, prijavljivan je za nasilje i važio za problematičnog muškarca. Navodno, napadač je sin vojnog lica.


Velika tragedija dogodila se i 03.05. 2023. oko 8.40 časova, na opštini Vračar u Beogradu, u školi "Vladislav Ribnikar", kada je maloletnik K. K. (13) učenik sedmog razreda ubio 8 učenika ove škole i radnika obezbeđenja, a ranio 6 đaka i nastavnicu istorije.


Dečko je sam pozvao policiju i rekao sta je uradio. Odmah je uhapšen, a nakon toga su privedeni i njegovi otac i majka.


K. K. je pištolj uzeo od oca, iz sefa.


Kako je do detalja objasnio načelnik beogradske policije Veselin Milić, maloletni K. K. je mesec dana planirano za izvršenje. K. K. je u dužem vremenu to planirao, motiv nije saopštio. Vatreno oružje uzeo je iz očevog stana i doneo sa četiri molotovljeva koktela.


Izvor: Telegraf


Comments


bottom of page