top of page

Bora Čorba uvredio LGBT populaciju na koncertu u Beču: Publika napustila rokerov nastup,evo šta kaže

Bora je pred izvođenje jedne svoje pesme napravio pauzu i javno uvredio sve pripadnike gej populacije koji žive u Beču

Foto: Tanjug/Miloš Milivojević


Bora Đorđević, frontmen grupe Riblja čorba, na koncertu u Beču navodno je napravio skandal kad je izvređao pripadnike gej populacije.


On je prethodnog vikenda, na katolički Božić, sa svojom grupom imao veliki koncert u bečkom Lugner sitiju, gde je tokom nastupa iz čista mira šokirao sve prisutne.


Bora je pred izvođenje jedne svoje pesme napravio pauzu i javno uvredio sve pripadnike gej populacije koji žive u Beču.

- Ovde u Beču ima mnogo p****a - povikao je Bora, zbog čega je u publici nastao haos.


Ovo se mnogim našim sunarodnicima koji žive u glavnom gradu Austrije i njihovim gostima nije svidelo, pa su počeli da mu zvižde i da glasno negoduju na njegove uvrede. Neki od njih su rezignirano napustili koncert, za koji su izdvojili od 25 do 40 evra, u zavisnosti od toga da li su imali stojeća ili sedeća mesta, piše "Kurir".


Ipak, Bora kaže da niko nije napustio koncert.


- Neki gej vas je slagao. Postoje snimci. Niko nije napustio trijumfalni koncert - rekao je on.


Podsetimo, ovo nije prvi put da Đorđević vređa pripadnike LGBT populacije, pa je tako 2016. godine optužen i za diskriminaciju, kad ih je u svojim kolumnama "Draga, ne budi p***r" i "Draga, ne budi p****r dva" nazvao pogrdnim imenima "p******a", "č*********a" i "b*********a". Osim toga, roker je tada organizatorima Parade ponosa preporučio da pozovu navijače, jer su oni "vrlo tolerantni prema različitima".


Izvor: Telegraf.rsComments


bottom of page