top of page

Bojana Rodić stigla u porodilište: Stiže još jedan naslednik, Šijan objavio fotografiju

Sin Goce Božinovske i njegova žena pre dve godine postali su roditelji prvi put, a bračni par je odlučio da proširi porodicu

Foto: Nikola Tomić


Supruga Mirka Šijana Bojana Rodić stigla je u porodilište jutros, jer se očekuje da će uskoro na svet doneti još jednog naslednika.


Sin Goce Božinovske i njegova žena pre dve godine postali su roditelji prvi put, a bračni par je odlučio da proširi porodicu.


Naime, u julu prošle godine se saznalo da je Bojana u drugom stanju, a Mirko je sada na svom Instagram profilu objavio fotografiju iz porodilišta.


Inače, Goca Božinovska je za medije izjavila da je Bojani danas termin, a za naslednika je sve spremno u rodnoj kući u Surčinu.

Printskrin: Instagram/ miresijan

- Čekamo sada drugu bebu, preokupirani smo time. U ponedeljak stiže beba. Proletelo nam je, ne možemo da verujemo da stiže još jedna beba. Samo da Bog da da sve bude dobro. Gledam maksimalno da poštedim Bojanu, da ne diže dete, da se ne opterećuje, ipak je ostalo još samo nekoliko dana... Bojana se drži super, njoj se skoro i ne vidi da je trudna. Ma ona je zmaj. Nije lenja žena, ide, diže, sve radi... A onda razmišljam, pa i ja sam takva isto bila. Moja snajka je žena zmaj, da sam je ja borala, ne bih je takvu našla. Lepa, zgodna, sposobna, vredna, prava majka... Domaćica i lepotica! Stvarno nemam zamerke, a ako se ja pitam kao svekrva, sve je super stvarno - poručila je pevačica za "Pink".

Izvor: Telegraf.rs


Comments


bottom of page