top of page

Ana Rajković prvi put o navodnom skandalu u Kataru: "Prijateljice su mi smestile aferu"

"Veoma sam razočarana što je priča krenula od žena koje sam smatrala bliskim", otkrila je ona

Foto: Nikola Tomić


Supruga golmana Predraga Rajkovića, Ana Rajković, progovorila je o tračevima koji su se širili, dok su se naši sportisti takmičili na Svetskom prvenstvu u Kataru.


Porodica Rajković je u tim trenucima prolazila, kroz nimalo lepe trenutke, jer su Anu povezivali sa još jednim sportistom iz reprezentacije.


Ona je oštro demantovala ove priče, i otkrila da se iza svega kriju njene "prijateljice" koje, kako kaže bivša manekenka, nisu uspele u nameri da joj razore brak.

- Ovu tvrđavu je nemoguće srušiti. Veoma sam razočarana što je priča krenula od žena koje sam smatrala bliskim, a zapravo su me naučila da mi pored takvih prijateljica, neprijatelji nisu potrebni. Instant prijateljstva su vrlo loši životni potezi i sigurno ih neću ponoviti. Ako ništa drugo, one nisu uspele, a ja sam lekciju dobro naučila - započela je za Story, pa nastavila:


- Ljudima se uspeh ne prašta i mislim da neke osobe nemaju granicu u izmišljanju i zlobi prema drugim ljudima. Sada me ti isti mole da ćutim i zaboravim na sve, ali moj karakter mi to ne dozvoljava - želim da svaka istina, kao i laž, izađu na površinu.


Izvor: Telegraf.rs


Comentarios


bottom of page