top of page

Ana Nikolić se oglasila nakon navoda da je uznemiravala momka: Za ovakve optužbe se ide u zatvor

Pevačica ističe da će tužiti rijaliti igrača koji je izneo laži o njoj

Foto: Antonio Ahel/ATAImages


Bivši učesnik "Parova", Dario Šogorović, optužio je pevačicu Anu Nikolić da ga je uznemiravala.


Kako Darko ističe, Ana ga je navodno se**ualno uznemiravala, tako što ga je pipkala, a zatim na silu pokušala da mu skine pantalone.

Pevačica se oglasila ovim povodom i istakla da će zbog ovakve izjave tužiti rijaliti igrača.


- Ovo je zaista nedopustivo. Za ovakve optužbe se ide u zatvor, a ti koji su ovog mučenika savetovali, već su bili tamo. Valjda im prija. Tužiću ih sve - poručila je Ana Nikolić u objavi na Instagramu.

Printscreen: Instagram/Ananikolicofficial


Podsetimo, mladić kog smo imali priliku da gledamo u "Parovima", sličan slučaj imao je i sa pevačicom Radom Manojlović.


Dario se predstavljao kao vatreni fan Rade, a porukama nije prestajao da je uznemirava, zbog čega je morala da ga prijavi policiji.


- Ovo nije prvi slučaj, što je najgore u celoj priči. Meni su se ovakve stvari dešavale i ranije, ali nisu objavljivane. Kad vidiš da neko ima problem i da hoće da skrene pažnju na sebe, to ne sme da bude naslovna tema svih portala i medija. Prijavila sam slučaj policiji, znate li vi koliko ja prijava imam u policiji, ali to nije u javnosti preneto. Ovaj dečko je samo jedan u nizu, imala sam sličnu situaciju gde me je jedan dečko maksimalno vređao i ponižavao samo da bih mu se javila. Sigurna sam da u psihijatriji postoji objašnjenje za takve slučajeve, ali ja nisam stručnjak i ne želim uopšte da ulazim u sve to - rekla je Manojlovićeva tada za Kurir.


Izvor: Telegraf.rs/Kurir.rs

Comments


bottom of page