top of page

Anđelka više nije Prpić: Glumica se udala u tajnosti, a evo kako se sada preziva

Ono po kojem je do sada bila prepoznatljiva - Prpić, više nije aktuelno

Printskrin: TvPrva

Glumica Anđelka Prpić se pre dva dana udala u tajnosti za svog izabranika Marka Žugića, a svadbeni ručak organizovali su u jednom restoranu na pijaci.


Tom prilikom Anđelka je promenila i prezime, pa ono po kojem je do sada bila prepoznatljiva - Prpić, više nije aktuelno.


Glumica je, ako je sudeći po Instagramu, vratila svoje devojačko prezime Stević i uzela muževljevo Žugić.


Inače, Anđelka je nakon razvoda od Darija Prpića zadržala njegovo prezime, ali je, sasvim logično, isto sada odlučila da promeni.

Printskrin: Instagram/ andjelkap


Podsetimo, intimna ceremonija organizovana je u najvećoj tajnosti, što je bila izričita želja mladenaca, kako bi sve prošlo daleko od očiju javnosti i medija.


Kako je ispričao izvor, gosti na venčanju su ručali u jednom lokalu koji se nalazi u ušuškanom prolazu Zemunske pijace, a koji je nešto između "strit fuda" i restorana.


Kako saznajemo, svega nekoliko poznatih ličnosti bilo je na venčanju i ručku, među kojima su voditeljka Marija Kilibarda, glumica Anja Mandić, kao i voditelj Slavko Beleslin.


Glumica se, kako je Telegraf prvi pisao, porodila u maju ove godine i dobila ćerku kojoj su ona i suprug dali ime Čarna.


Izvor: Telegraf.rs

Comments


bottom of page