top of page

Aca Lukas poručuje iz svog stana: Ne brinite se za mene, odlično se osećam

- Nastavljam sa radom i pripremama za predstojeće koncerte - rekao je on

Printskrin: Youtube/Ami G show


Pevač Aca Lukas izašao je iz bolnice i sada se odmara u svom stanu u Beogradu!


Naime, nakon što su mu lekari u Kliničkom centru uradili sve analize, pevač je pušten svojoj kući.


Inače, Aca se sam obratio lekarima u bolnici za pomoć jer je osetio nepodnošljive bolove u stomaku koji su u kombinaciji sa umorom i iscrpljenošću učinili da se oseća jako loše. Nakon svih detaljnih analiza ustanovljeno je da se pevač otrovao hranom zbog čega je i imao nesnosne bolove u stomaku, a kada se svemu tome doda i činjenica da je imao naporne nastupe, kao i da mesecima unazad radi maltene bez dana odmora, te da je premoren, bilo je i očekivano da se sve to odrazi na njegovo zdravlje.


Svaki drugi čovek koji nema toliko obaveza kao Lukas i nije stalno u pokretu, ovaj stomačni virus ili trovanje pregrmeo bi na nogama, međutim, Lukas je zbog premora klonu. Srećom, nakon nekoliko sati koliko je lekarima bilo potrebno da obave sve analize, Aca se osećao mnogo bolje.


- Ne brinite za mene, odlično se osećam. Nastavljam sa radom i pripremama za predstojeće koncerte koje sam najavio sa svojim timom. Ekipa koja radi sa mnom, privodi kraju pripreme za velike koncerte u Novom Sadu, Beogradu i Sarajevu – izjavio je Lukas.


Izvor: Telegraf.rs


Comments


bottom of page