top of page

Aca Lukas o sukobu Željka Mitrovića i Bake Praseta: Gde ćeš lopatom na bager?

- Zamislite da se i ja uključim u to, nastao bi haos - rekao je on

Foto: ATA Images, Youtube/Baka PrasePevač Aca Lukas dao je svoj sud o sukobu jutjubera Bake Praseta i vlasnka televizije Pink, Željka Mitrovića, koji danima ne prestaje.


Folker je naveo da ne bi voleo da se i sam našao u ovoj priči, jer tvrdi da bi to bila opšta histerija.


- Ne bih da komentarišem, zamislite da se i ja uključim u to, nastao bi haos. Gde ćeš motikom na bager. Malo je bezveze uopšte pričati o tim stvarima, zna se ko je ko, a ko nije niko, ne znam zašto se uopšte takve teme pokreću kad su u pitanju ljudi koji su uspešni i koji su u životu nešto napravili i da svako može uspešnim ljudima da priča sve i svašta. To sam dosta puta osetio na svojoj koži i nekako pokušavam da izbegnem takve situacije - rekao je Aca.


Podsetimo, poslednjeg dana avgusta Baka Prase je u svom lajv obraćanju javno prozvao Željka Mitrovića osudivši ga da mu duguje pare. Tom prilikom nije birao reči, pa je o vlasniku Pinka govorio gnusne stvari.


Na ove optužbe odmah je odgovorio Željko Mitrović koji je naveo da će da napravi i dokumentarni film u kojem će izneti sve istine o jutjuberu i objasniti "ko duguje, a ko je čist".Printskrin: Instagram/bakapraseIzvor: Telegraf.rsComments


bottom of page