top of page

Đole Đogani o razvodu od Slađe: "Bilo mi je teško, alo je došla Vesna"

Godine 2001. poznati par se razveo, a Vesna Đogani, koja se kasnije i udala za Đoleta Đoganija, zamenila je Slađu Delibašić u grupi

Foto: ATA Images, Pixabay


Poznati denserski par Vesna i Đole Đogani važe za jedan od najskladnijih na domaćoj javnoj sceni.


Na početku je njihova veza bila izložena kritikama jer su mnogi smatrali da je Vesna kriva zbog toga što su se Đole i Slađe Delibašić razveli.


- Kada sam se razveo, odlučio sam da nastavim biznis, napravio sam pesmu “Ponekad“ i napravio audiciju za novu pevačicu. Slađa i ja smo se razveli i svi učenici su otišli kod Slađe, samo su Vesna i još jedan dečko ostali kod mene u školi – rekao je Đole jednom prilikom za "Premijeru - Vikend specijal".


- Bilo mi je teško, jer otišli su mi i žena, i deca, i posao. Nisam hteo da se ubijem zbog Slađe, ali mi je bilo teško. Prvo, ode ti žena koju si voleo, ode kuća, posao… Ti onda nemaš satisfakciju, nemaš ništa. To je težak period, ali na sreću došla je Vesna.


Godine 2001. poznati par se razveo, a Vesna Đogani, koja se kasnije i udala za Đoleta Đoganija, zamenila je Slađu Delibašić u grupi.


- Upala sam na estradu kao da sam pala s Marsa. U jednom momentu sam počela mnogo da zarađujem i bilo mi je konfuzno. Morala sam da znam šta hoću. Svi su me osuđivali i krivili za razvod Đoleta i Slađe - ispričala je Vesna.

Izvor:Telegraf
Comments


bottom of page