top of page

Ćerka Bojana Leksingtona imala operaciju srca: "Sve što sada imamo su molitva i strpljenje"

Bojanova žena je sada do detalja opisala da je prošla kroz težak period, jer je ćerka imala urođenu srčanu man

Foto: Instagram/_mrs.vaskovic_


Aleksandra Vasković, supruga pevača Bojana Vaskovića iz Lexington benda, nedavno se porodila i na svet donela ćerku Helenu.


Bojanova žena je sada do detalja opisala da je prošla kroz težak period, jer je ćerka imala urođenu srčanu manu.


Njeno obraćanje javnosti na Instagramu, prenosimo u celosti:

- Osećam potrebu da vam se obratim, jer ste bili uz mene celu trudnoću i došlo je vreme da podelim ono što sam na neki način nagoveštavala a to je da nas i posle porođaja čeka period neizvesnosti i velikih izazova..


Naime na sredini trudnoće u sklopu redovnih pregleda ustanovljeno je da naša beba ima urođenu srčanu manu koja će morati da bude hirurški korigovana u prvim nedeljama bebinog života. Suočavanje sa tim saznanjem bilo je samo po sebi traumatično, ali odlučili smo da damo šansu životu, te sam nastavila trudnoću trudeći se da je nosim sa radošću i verom u najpozitivniji mogući ishod.


I zaista osim tog saznanja sve je bilo u najboljem redu do samog kraja zaključno sa porođajem, koji je i najlepše iskustvo porođaja do sada, ali o tome nekom drugom prilikom.


Sada se suočavamo sa definitivno najtežim periodom u našim životima, dok čekamo da naša hrabra ćerkica izvojuje svoju najvažniju životnu bitku. Ona je operisana, u procesu je oporavka i sve što sada imamo su molitva i strpljenje. U periodu koji sledi nećemo se oglašavati niti odgovarati na poruke jer su sve naše misli i energija usmerene ka njoj i porodici. Hvala vam na podršci i razumevanju - zaključila je Aleksandra Vasković.


Izvor: Telegraf.rs


Comments


bottom of page